Bo Steffensen

Tilbage
Som lille stod jeg altid til skolefesterne og drømte, at det var mig, der stod på scenen og spillede, og hjemme fik den ikke for lidt med papkasser og træguitarer. Jeg fik dog først som 14 årig min første guitar i julegave efter at have lagt et hårdt og intensivt pres.
Jeg begyndte at gå til guitarundervisning, hvorefter guitaren hurtigt blev udskiftet med en, der også kunne stemmes.
Først stod den på klassisk guitar, men da jeg simpelthen ikke kunne lære mere (efter ca. et år), begyndte jeg at spille et mere dansevenligt repertoire. I 1973, ca. 16 år gammel, startede jeg sammen med nogle kammerater vores første rock/popband, og siden er det blevet til mange herlige oplevelser rundt på forskellige former for spillesteder og fester i det ganske danske land.
Genremæssigt har jeg bevæget mig meget rundt og har således spillet både rock, pop og folkemusik fra mange lande, specielt skotsk/ irsk, og ikke mindst country, som jeg altid har kredset meget om. Det var navne som Doctor Hook, Credence Clearwater Revival og John Denver, der i sin tid vækkede min interesse, men siden fik jeg øjnene op for den store brogede flok, der på hver sin måde er med til at gøre countrymusikken alsidig og spændende.
Ved siden af at turnere med Dark Horse spiller jeg også solo, samt i en duo med Christian Gleesborg med drejningspunkt omkring Skotsk/Irsk og country. Lidt familiefester bliver der også tid til at spille til ind imellem.
Jeg har altid skrevet en del materiale selv, noget ender i papirkurven, mens andet har fundet vej til Dark Horse eller mit solo repertoire, ja endda til radioen !
Min familie og jeg har nu slået os ned på Samsø med udsigt over skov og hav, samt fred og ro til at arbejde med musikken.
Jeg kan kontaktes på tlf. +45 29 25 54 90